Kurven

Fragt & returer

Produkterne leveres direkte til din nærmeste pakkeshop/-boks, baseret på den adresse du har angivet ved bestilling, i samarbejde med logistikpartnere, som du vælger ved kassen. PartyNinja afsender ordrer på hverdage, der ikke er helligdage.

Seneste bestillingstidspunkt er kl. 14.00, hvis bestillingen skal sendes samme dag.

Ordrer modtaget efter kl. 14.00 på bankdage sendes på næstkommende bankdag.

For at du kan have ro i sindet, tilbyder vi dig muligheden for at spore forsendelsen med visse leveringsmuligheder.

LEVERINGSOMKOSTNINGER 

Leveringsmuligheder og leveringsomkostninger vises ved kassen og varierer afhængigt af ordrens størrelse. *

Yderligere information og leveringsbetingelser kan findes under afsnit §7. Levering i købsbetingelserne.*

14 DAGES FORTRYDELSESRET 

Du har altid 14 dages fortrydelsesret hos PartyNinja. Tiden regnes fra det tidspunkt, du modtager de bestilte produkter. Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, bedes du kontakte os via e-mail: kundeservice@partyninja.dk

Mere information om og betingelser for fortrydelsesret, åbent køb og bytteret kan findes under §8. Fortrydelses- og tilbagekøbsret i købsbetingelserne.

REKLAMATION 

Hos Purefun Commerce AB har du som privatperson altid 3 års reklamationsret. Reklamationsretten gælder oprindelige fejl og giver dig som kunde gratis retur til os. Hvis du opdager en fejl i et produkt, du har købt hos os, skal du kontakte os hurtigst muligt via e-mail: kundeservice@partyninja.dk

Yderligere information og reklamationsbetingelser kan findes under §9. Reklamationer og garanti i købsbetingelserne.

RETURER

Ved returnering af produkter eller materialer til PartyNinja skal produkterne pakkes på en sådan måde, at de er beskyttet under transporten. Vi anbefaler, at du pakker produkter på samme måde, som da de blev leveret til dig, og at du bruger en sporbar forsendelsesmetode ved returnering.

LEDER DU EFTER NOGET ANDET?